Szigetszentmiklós

Mikor: 
2013-07-06 10:00
Táv: 
26 km
Ár: 
2500 Ft előnevezés: 2000Ft

Kizárólag a MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG és SZIGETSZENTMIKLÓS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA rendezésében, 2013. július 6-n megrendezésre kerül a 12. maraton túra bajnokság 4. fordulója.

Helyszín: a Ráckevei,/Soroksári/Duna, 37fkm és 46.2fkm között szakasza, valamint a Duna-Tisza csatorna bevezető szakasza a második/vasúti/ hídig.

Rajt és gyülekező hely,/nevezés, regisztráció/, a Dolgozók Szigetszentmiklósi Horgász Egyesület területén és az előtte elterülő Duna szakaszon. 

Sátorozó hely, /ami ingyenes/, a Jegenye utca és Diófa utca közti területen, a Dunától 60m-re, a Kéktó területén zárt helyen lehetséges. /Kocsival behajtási lehetőség, WC, fürdő./ Egyéb szállás lehetőség iránt a 06 20 585 11 19 számon, vagy a merkur01@ invitel.hu lehet érdeklődni.

Nevezési díj: előnevezés, www. kenumaraton.hu/június 30. 23.07-ig /, 2000ft, helyszínen, 2500ft, amiért biztosítunk egy pólót, verseny közbeni frissítőket és verseny utáni étkezést.

Díjazás: Első, érem+ oklevél+meglepi, 2-3 érem + oklevél valamint, minden résztvevőnek is oklevél. Díjazva az utolsó három egység is lesz,/tök utolsók/, ők a Miklós Tökét kapják. Díjazva lesz a legfiatalabb és leg tiszteletre méltóbb korú versenyző is.
Kenukat és kajakokat korlátozott számban tudunk kölcsönözni, előzetes foglalással. /tel:0620 2319 619, vagy kopnator@ gmail.com.

Verseny kategóriák: kenú-2, kenú-3, kenú-4,/open/.
                                     kenú-2, vegyes, óriás kenu.
                                     túra, kajak-1 női, férfi, 50-, 50+,
                                     verseny kajak -1, női, férfi.
                                     verseny kajak-2 ffi.
                                    túrakajak-2 női, férfi,
                                    túrakajak-2, vegyes,
                                    tengeri  kajak női, férfi.

Program: 08-09.30-ig, nevezés,/nevezési lap letölthető és előre kitölthető a rajtszám kivételével,/.
                  9.30-tól, technikai értekezlet.
                 10 órakor RAJT./kajakosok, kenusok egyszerre,/
                  Étkezés: 13.37-től.
​                  Díjkiosztó:14.47-től.

A verseny közben mért pihenő, nincs de a fél távon/a mellékelt térképeken jelzett helyen,/ kötelező a kiszállás minden csapat tagnak is, és el kell menni a frissítő vételező pontig.

              

MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK.

 

​​

 

Hiba | Kenumaraton

Hibaüzenet

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; backup_file has a deprecated constructor require_once() függvényben (/home/mitvegye/public_html/kenumaraton.hu/sites/all/modules/contrib/backup_migrate/backup_migrate.module 279 sor).
  • Deprecated function: Non-static method FastGallery::getInstance() should not be called statically fast_gallery_get_FastGallery() függvényben (/home/mitvegye/public_html/kenumaraton.hu/sites/all/modules/fast_gallery/fast_gallery.module 283 sor).
  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mitvegye/public_html/kenumaraton.hu/includes/common.inc:2791) drupal_send_headers() függvényben (/home/mitvegye/public_html/kenumaraton.hu/includes/bootstrap.inc 1499 sor).
  • Error: Call to undefined function sql_regcase() FastGallery->exploreDir() függvényben (/home/mitvegye/public_html/kenumaraton.hu/sites/all/modules/fast_gallery/fast_gallery.class.php 169 sor).

Hiba

A webhelyen nem várt hiba történt. Később érdemes újra megpróbálni.