III. Tavasz Kupa Evezős Verseny Délegyháza

Mikor: 
2014-05-01 10:00
Táv: 
8,6 km
Ár: 
2500.-Ft/fő

Időpont: 2014. május 1. Rajt 10 órakor.

Táv:   8,6 km

A versenyszakaszról tudni kell, hogy mesterségesen kialakított vízfelszín ellenére, szabálytalan a tavak partvezetése, a versenyzőknek a verseny előtt kapott térképek és az azokon megjelölt útvonal alapján kell teljesíteniük a távot. A versenyszakaszokat egy-egy ponton megfigyelők fogják szemlélni, akiktől információ is kérhető, abban az esetben, ha valamely versenyző nem találja a bójákkal megjelölt útvonalat!

A bóják feltűnő narancssárga színű, számozott sorba állított bóják, melyek a verseny napján kerülnek kihelyezésre. A verseny ideje alatt mentő csónakot és orvosi felügyeletet biztosítunk. Sajnos hajót nem áll módunkban rendelkezésre bocsátani, így a versenyzőket kérjük, hogy saját hajóikat hozzák a rajthoz.

A rendezvény helyszíne:

Délegyháza Gizella telep 1. a Délegyházi Evezős Csapat telepe.

A helyszínen a sátorozás a verseny napján illetve az azt megelőző éjszaka ingyenes. A hajók tárolása ugyanitt megoldott. Tisztálkodási lehetőség és mosdó biztosított.

Sátrazást nem kedvelők további szálláshelyekről a szervezőnél érdeklődhetnek.

Nevezés:

Minden amatőr hobbi evezősnek

a cecilia.cserepe@gmail.com e-mail címen a www.decs.hostzi.com honlapról letölthető nevezési lap elküldésével, illetve helyszínen 2014. május 1-jén 9:00 óráig lehetséges. Ezen a napon kötelező a regisztráció azok számára is, akik már előre interneten neveztek.

A nevezési díj: 2500.-Ft/fő. Tartalmazza: versenyszervezés, ebéd, sátorhely, érmek és kupák valamint egyéb, a kísérők számára is szerevezett szabadtéri majális programok a nap folyamán.

Ebéd 13 órától 

Eredményhirdetés a helyszínen felállított információs pavilonnál 12 órától.

Az evezős túraversenyen díjazott kategóriák:

 • Túrakajak 1 – férfi, női.

 • Túrakajak 2 – vegyes.

 • Versenykajak 1 – férfi, női

 • Versenykenu 1 – férfi, női

 • Túrakenu 2 – vegyes

 • Túrakenu 3 – vegyes

 • Túrkenu 4 – vegyes

 • Óriáshajó 5-6-7 fő túrakenu – vegyes

Vízre szállás helyszíne

Délegyháza I.-es tópart; Délegyháza Rákóczi út 15.
GPS koordináták: 47.254989, 19.064385

A hajók 100-200 m-es mozgatása miatt, javasolt hajószállító kiskocsit hozni.

Versenyszabályzat:

A versenyen csak úszni tudók indulhatnak.

14 év alattiak csak szülői vagy edzői felügyelettel vehetnek részt.

16 év alattiaknak mentőmellény viselése kötelező.

16-18 év közöttieknek a hajóban mentőmellény megléte kötelező.

A verseny előtt a résztvevőknek nyilatkozni kell, hogy saját felelősségre, ill.a Hajózási Szabályzat, helyszínen kifüggesztett vonatkozó részeinek ismeretében vesznek részt a rendezvényen.

A verseny ideje alatt a partvonal követése oly módon kötelező, hogy a partról horgászókat ez a lehető legkisebb mértékben zavarja.

A versenyszakaszon a megjelölt 5 db ellenőrzési pont mindegyikén feljegyzik a szervezők a versenyzők rajtszámát, így azt jól látható helyen kell elhelyezni a csapattagokon.

A versenyszabályzatban megjelölt pontok valamelyikét is megsértő versenyző a versenyből való kizárással számol. 

A verseny útvonala a kihelyezett bóják és a partvonal között vezet, Minden versenyző köteles ezt követni.

Egyéb programok a nap folyamán:

Íjász bemutató, íjászkodási lehetőség, lovaglás, gyermekfoglalkoztató, egyéb evezős ügyességi versenyek gyermekek részére, egész napos családi programok: zsákban futás, kötélhúzás, tűzoltó bemutató, célba lövés, családi vetélkedők, ugrálóvár, kerékpáros ügyességi vetélkedő, arcfestés, aszfaltrajzverseny, különleges játékok gyermekeknek és felnőtteknek is és sok más színes program a helyi Majális alkalmából.

Ha tudsz gitározni, ne felejtsd otthon. Szükséged lesz rá az est folyamán.

További információk:

honlapunkon: www.decs.hostzi.com

e-mailben: cecilia.cserepes@gmail.com

telefonon: 0036-30/ 217 65 06

Cserepes Cecília

Hiba | Kenumaraton

Hibaüzenet

 • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; backup_file has a deprecated constructor require_once() függvényben (/home/mitvegye/public_html/kenumaraton.hu/sites/all/modules/contrib/backup_migrate/backup_migrate.module 279 sor).
 • Deprecated function: Non-static method FastGallery::getInstance() should not be called statically fast_gallery_get_FastGallery() függvényben (/home/mitvegye/public_html/kenumaraton.hu/sites/all/modules/fast_gallery/fast_gallery.module 283 sor).
 • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mitvegye/public_html/kenumaraton.hu/includes/common.inc:2791) drupal_send_headers() függvényben (/home/mitvegye/public_html/kenumaraton.hu/includes/bootstrap.inc 1499 sor).
 • Error: Call to undefined function sql_regcase() FastGallery->exploreDir() függvényben (/home/mitvegye/public_html/kenumaraton.hu/sites/all/modules/fast_gallery/fast_gallery.class.php 169 sor).

Hiba

A webhelyen nem várt hiba történt. Később érdemes újra megpróbálni.