RábaLapátolás 2015

Mikor: 
2015-06-20 12:00
Táv: 
24 km
Ár: 
2.500 HUF/fő, a helyszínen 3.000 HUF/fő
http://www.weking.hu/rabalapatolas

A csákánydoroszlói Kormorán Kenu Egyesület és a WeKing Egyesület közös elhatározásából 2015-ben ötödik alkalommal kerül megrendezésre a RábaLapátolás. A 24 kilométereses kajak-kenu verseny 2015. június 20-án szombaton várja a versenyzőket. 

A Rába a versenyzés tekintetében egy merőben más képsségeket igénylő folyóvíz, mint a Vízitúra Kupa többi állomásának helyszínt adó folyók. Ezért úgy gondoljuk, hogy egy valódi vadvízi verseny hiányát tudjuk pótolni. Mindenkit szeretettel várunk!
Rajt a csörötneki kempingnél, cél a csákánydoroszlói Vízi Vándor Táborhely kikötőjénél. Ez a Rába talán legszebb szakasza, és gáton sem kell átkelni. Az átvágás használata TILOS!
Nevezési díj: előzetes internetes regisztrálással 2.500 HUF/fő, a helyszínen 3.000 HUF/fő. A nevezési díj tartalmaz 1 db polót, elismerő oklevelet és a kategória győzteseinek járó kupát, minden indulónak érmet és egy tál meleg ételt. A rajtnál és a célnál frissítőt kínálunk.
Helyben regisztráció: június 20-án, szombaton 12.00 órától. Start: 14.00 órától vízállás függvényében kisebb nagyobb csoportokban. 
A verseny mezőnyét egy záróhajó biztosítja. Egészségügyi ügyelet lesz. Eredményhirdetés előreláthatólag: 18.30-kor a csákányi kempingben.
A verseny szervezésében részt vállalt Klemencz Henrik, aki a versenyzők tájékoztatásában segítkezik.
Szálláshely a csákánydoroszlói kempingben pénteken és szombaton ingyenes! Az eredményhirdetés után mindenkit szeretettel várunk a kempingben rendezett ingyenes koncertre! Fellép a River Runners.
Az eredményhirdetés után kisorsoljuk a VargaKenu által felajánlott Apacs-4-es kenut.
A sorsolás után és a koncert előtt sörivó verseny is lesz. Várjuk 3 fős csapatok jelentkezését, regisztráció a helyszínen.
 
A versenyt igyekszünk vízből, szárazon és levegőből is megörökíteni.
Ez azt jelenti, hogy fényképezőgépek és videókamerák rögzítik az eseményeket.
A nevezés után egy előre felállított háttér előtt minden egységet szeretnénk lefotózni, hogy a verseny honlapján megfelelően tudjuk dokumentálni az eseményeket.
Hajókölcsönzés a versenyre: Sásdi László 30/376-7978
Nevezés a NEVEZÉS menűpont alatt található.
 
A RábaLapátolás másnapján a Kormorán Egyesület szervezésében egy rövidtávú verseny kerül megrendezésre.