XX. Rába maraton

Mikor: 
2015-09-12 08:00
Táv: 
50km
Ár: 
4000Ft

A RábaMaraton a molnaszecsődi BayouBönhö Kajak-kenu Egyesület szervezésében évente kerül megrendezésre. A táv kb. 50 km. Rajt a szentgotthárdi híd alól, cél a Körmendi kikötőnél. A verseny különböző kategóriákban zajlik: kajak 1 és 2, kenu 1–4. A vegyes kategóriában indulókat is külön értékelik. A menetidő a vízállás és az evezőstudás függvényében 4-8 óra között szokott alakulni.

A távon 2 gát található, amelyek átemeléssel teljesíthetőek. A rajtnál 4.000 forintos nevezési díjat kell fizetni, amiért emlékpólót, emlékplakettet, este vacsorát illetve a helyezettek oklevelet és ajándéktárgyakat vihetnek haza. A táv nagy kihívás, aki jó eredményt akar elérni, annak nem árt rákészülni a versenyre.

A célban garantáltan fáradt emberek ténferegnek…

A táv tényleg hosszú, senki ne induljon el energia utánpótlás nélkül. Néhány csoki és energiaital feltétlen szükséges ahhoz, hogy valaki 4-6 órán keresztül kemény fizikai munkát végezzen.

A verseny – az időmérő szakaszon túl – Molnaszecsődön ér véget. Este a malomban Somó elmondja az eredményeket, Polyi meg verse felét…

Nevezés

Hiba | Kenumaraton

Hibaüzenet

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; backup_file has a deprecated constructor require_once() függvényben (/home/mitvegye/public_html/kenumaraton.hu/sites/all/modules/contrib/backup_migrate/backup_migrate.module 279 sor).
  • Deprecated function: Non-static method FastGallery::getInstance() should not be called statically fast_gallery_get_FastGallery() függvényben (/home/mitvegye/public_html/kenumaraton.hu/sites/all/modules/fast_gallery/fast_gallery.module 283 sor).
  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mitvegye/public_html/kenumaraton.hu/includes/common.inc:2791) drupal_send_headers() függvényben (/home/mitvegye/public_html/kenumaraton.hu/includes/bootstrap.inc 1499 sor).
  • Error: Call to undefined function sql_regcase() FastGallery->exploreDir() függvényben (/home/mitvegye/public_html/kenumaraton.hu/sites/all/modules/fast_gallery/fast_gallery.class.php 169 sor).

Hiba

A webhelyen nem várt hiba történt. Később érdemes újra megpróbálni.